Goedkopesdkaart.nl Logo

Micro SD kaart 32GBMicro SD kaart 32GB

Bent u op zoek naar een micro SD-kaart met ruim voldoende geheugen voor al uw foto’s, muziek of andere bestanden? Dan bent u bij GoedkopeSDkaart.nl op de juiste plek! Ons assortiment beschikt onder andere over micro SD-kaarten met een opslagcapaciteit van 32GB. Benieuwd welke kaart het beste bij u en uw apparaat past? Bekijk dan hieronder de specificaties per kaart of neem contact op met onze helpdeskmedewerkers!

Micro SD-kaarten met 32GB geheugen

Naast de standaard SD-kaarten zijn er ook micro SD-kaarten. Deze kleinere variant heeft een gewicht van circa 0,5 gram en is zo’n 15 mm x 11 x 1 mm groot. Maar naast de geheugencapaciteit, dat dus wordt uitgedrukt in het aantal Gigabytes, is het ook goed om te letten op de schrijfsnelheid van de kaart. Deze snelheid wordt uitgedrukt in Mb/s en is onderverdeeld in een bepaalde klasse. Hoe hoger de schrijfsnelheid van de micro SD-kaart is, des te duurder de kaart wordt.

GoedkopeSDkaart.nl is de voordeligste

GoedkopeSDkaart.nl heeft diverse soorten micro SD-kaarten in het assortiment. Van kaarten met 128MB tot en met cards met nog veel meer opslagcapaciteit. Op deze pagina zijn alle micro SD-kaarten met 32 gigabytes weergegeven. En het mooie is… GoedkopeSDkaart.nl kan deze kaarten extra voordelig aan u aanbieden! Maar dat is nog niet alles. Want bestelt u voor 18:00 uur? Dan hebt u uw bestelling morgen al in huis!

Krachtige micro SD-kaarten voor ieder apparaat

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle micro SD-card voor uw action cam, tablet of digitale fotocamera? Dan bent u in onze online shop gegarandeerd aan het juiste adres. Zoek dus niet verder en bestel uw accessoires voor uw telefoon gewoon simpel en snel op GoedkopeSDkaart.nl. Veilig, vertrouwd en extra voordelig!