Goedkopesdkaart.nl Logo

Micro SD kaart 16GBMicro SD kaart 16GB

SD-kaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn nano SD-kaarten, micro SD-kaarten en normale SD-kaarten. Op deze pagina hebben we onze micro SD-kaarten met 8GB voor u op een rijtje gezet. Deze kaart is na de nano-kaart kleinste variant uit de SD-familie. Maak een keuze uit onze collectie en ga voor een geheugenkaart met een opslagcapaciteit die het beste bij u past!

Handzame en veilige micro SD-kaarten

Gaat u binnenkort op vakantie of naar een festival en wilt u zeker weten dat u voldoende geheugen op uw camera heeft staan? Dan zijn onze micro SD kaarten van 8GB het ideale accessoire! Deze geheugenkaarten zijn veilig en ideaal om mee te nemen en de meest prachtige foto’s en filmpjes op te bewaren. En het mooie van de micro SD-kaart is dat u deze met behulp van een adapter zelfs als normale SD-kaart kunt gebruiken.

Micro SD-kaarten van Kingston

Micro SD-kaarten worden ontwikkeld door diverse merken. Bij GoedkopeSDkaart.nl gaan wij alleen voor het beste van het beste. Daarom is ons assortiment met name gevuld met geheugenkaarten van het merk ‘Kingston’. Sinds 1987 levert deze Amerikaanse producent geheugenmodules van een zeer hoge kwaliteit. En het mooie is… Kingston biedt een garantie voor het leven op al haar micro SD-kaarten!

Compatibiliteit met uw toestel

De SD-kaarten van GoedkopeSDkaart.nl kunnen overweg met allerlei apparaten. Het is wel van belang om van tevoren even te checken met welk type kaart uw toestel correspondeert. Dit staat vermeld in de handleiding van uw apparaat. Bent u deze handleiding kwijt? Geen paniek, via deze link kunt u eenvoudig op apparaat of typenummer zoeken. Natuurlijk kunt u ook eenvoudig contact opnemen met onze helpdesk. Zo bent u altijd verzekerd van een micro SD-kaart die past bij uw toestel!