Goedkopesdkaart.nl Logo

Micro SD kaart 128GBMicro SD kaart 128GB

GoedkopeSDkaart.nl is in het leven geroepen om een einde te maken aan de veel te dure SD-kaarten van de concurrenten. Wij kopen een grote voorraad SD-kaarten op en bieden ze vervolgens extra voordelig aan in onze online shop. Hierdoor haalt u met één druk op de knop uw gewenste (micro) SD-kaart in huis. Bekijk dus op uw gemak ons uitgebreide aanbod, vergelijk en kies de kaart die 100% aansluit bij uw toestel of apparaat.

Micro SD-kaart 128 GB: de spectaculaire specificaties

Ondanks zijn enorme capaciteit heeft de micro SD-kaart van 128GB slechts een gewicht van ½ gram. Ook zo’n afmetingen zijn ontzettend compact: de kaart is zo’n 15 mm x 11 mm x 1 mm groot. Toch is de micro SD-kaart met zijn 128 gigabyte aan geheugencapaciteit ideaal voor professionele fotografen en videobewerkers. Natuurlijk is deze micro SD-kaart ook zeer geschikt als back-up van al uw belangrijke documenten en bestanden. Zo hebt u uw data altijd veilig en compact op 1 plek verzameld.

Heel veel voordeel bij GoedkopeSDkaart.nl

De micro SD-kaarten op deze pagina hebben een opslagcapaciteit van wel 128GB. Maar bij GoedkopseSDkaart.nl beschikken we natuurlijk ook over kaarten met een andere opslagcapaciteit. Dit loopt al op vanaf kaarten met 128MB. Maar belangrijker nog… Elke kaart is in onze online shop extra scherp geprijsd. Zodat u nooit teveel hoeft te betalen! Maar er is nog meer: want als u uw bestelling vóór 18:00 uur aan ons doorgeeft, gaat uw bestelling morgen al op de post!

Gebruik een micro SD-kaart voor uw apparaat

Of u nu een action cam, smartphone, digitale fotocamera of tablet hebt; bij GoedkopeSDkaart.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht om een krachtige micro SD-kaart voor uw toestel of apparaat aan te schaffen. 100% veilig, 100% voordelig!