Goedkopesdkaart.nl Logo

Betaalmethoden


iDEAL logo

iDEAL

iDeal is de meestgebruikte betaalmethode op internet in Nederland. U kunt met iDeal veilig, vertrouwd en gemakkelijk online betalen. De betaling wordt afgehandeld in uw eigen bankomgeving. iDeal werkt voor u zonder registratie, hierdoor kunt u direct gebruik maken van deze betaalmethode. De banken die op dit moment zijn aangesloten zijn ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Om iDeal te gebruiken selecteert u deze betaalmethode tijdens het afrekenen, u kunt daar direct uw eigen bank kiezen. Voor de betaling wordt u doorgestuurd naar de website van uw bank, nadat u daar uw betaling heeft afgerond komt u terug op onze website en is uw betaling afgerond.


PayPal logo

PayPal

PayPal is een online betaalsysteem waarmee u in online winkels kunt betalen. Ook kunt u hiermee geld overmaken naar vrienden of familie. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. Om met PayPal te betalen heeft u een account nodig, meer hierover leest u op PayPal.com. Uw account kunt u eenvoudig koppelen aan uw giro, bankrekening of creditcard. Wanneer u uw bestelling met PayPal wilt afrekenen selecteert u deze methode tijdens het afrekenen. We sturen u door naar PayPal, daar kunt u inloggen en de betaling afhandelen. Na de betaling komt u terug op onze website en is uw betaling voltooid.


Mastercard logo

MasterCard

Met een MasterCard creditcard kunt u wereldwijd betalen. U kunt uw pas op maarliefst 27 miljoen locaties gebruiken, waarvan in Nederland al ruim 90.000. Uw MasterCard creditcard is gekoppeld aan uw bankrekening. Bedragen die u ermee betaald zullen daarmee worden verrekend. Betalingen met uw MasterCard werken eenvoudig. Door de unieke combinatie van uw naam, creditcardnummer, verloopdatum en beveiligingscode in te voeren kan uw betaling worden verwerkt. Het is mogelijk dat er om een specifieke extra handeling wordt gevraagd, bijvoorbeeld met de cardreader van uw bank. Nadat uw betaling is afgerond heeft u als extra nog 180 dagen verzekering voor uw aankoop. Deze verzekering geldt voor verlies, diefstal en beschadiging.


VISA logo

VISA

Betalen met uw VISA card is eenvoudig en u kunt er wereldwijd gebruik van maken. Om een betaling te doen met uw VISA card voert u uw vervaldatum en kaartnummer in. Soms is het ook nodig om de extra beveiligingscode in te voeren die u op de achterkant van uw kaart vindt. Om uw betalingen extra te beveiligen is het mogelijk om Verified by Visa te gebruiken. U heeft dan een extra wachtwoord nodig voor uw online aankopen. Wanneer u met uw VISA card wilt betalen kunt u deze betaalmethode selecteren bij het afrekenen. Wij sturen u door naar onze betalingsprovider, u kunt daar uw betaling afhandelen. Nadat uw betaling is verwerkt keert u terug naar onze website en is uw betaling afgerond.


Maestro logo

Maestro

Maestro is een Europese betaalmethode. Echter in Nederland wordt de Maestro betaalmethode niet op dezelfde manier ondersteund als in het buitenland. Om met uw Maestro betaalpas te betalen heeft u een kaartnummer nodig, een verloopdatum en de beveiligingscode. Deze laatste staat op de achterkant. Wanneer u deze gegevens heeft ingevuld wordt uw betaling verwerkt via 3D-Secure. U wordt hiermee doorgestuurd naar uw eigen bank om daar de betaling te bevestigen. Zodra uw betaling is bevestigd komt u terug op onze website en is uw betaling voltooid. Wanneer u uw gegevens niet correct heeft ingevoerd is het mogelijk dat uw betaling wordt geweigerd door ons systeem. We raden u in dat geval aan om het nogmaals met de juiste gegevens te proberen, of een andere betaalmethode te selecteren.


Overboeking logo

Overboeking

Betalen met een overboeking is eenvoudig. Wanneer u deze betaalmethode selecteert ontvangt u van ons het IBAN-nummer en BIC-nummer waar u uw betaling naartoe kunt overmaken. Deze overboeking kunt u via uw eigen internetbankieromgeving uitvoeren of met een overschrijf-formulier van uw bank. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling in behandeling nemen. Omdat deze overboekingen soms pas na 1 of 2 dagen zichtbaar zijn op onze rekening raden wij u aan om indien mogelijk met iDEAL te betalen.

Wanneer u een betaling wilt doen aan ons kunt u deze gegevens gebruiken:
Ten name van: Happy on Web B.V.
IBAN: NL46RABO0379833670
BIC: RABONL2U
Let op: Vermeld bij uw betaling altijd uw bestelnummer! Anders kunnen wij uw betaling niet verwerken.


DirectDebit logo

DirectDebit

DirectDebit is de Europese variant van de 'Automatische incasso'. Voor deze betaalmethode vult u bij onze betalingsprovider uw gegevens in, onze betalingsprovider zal deze betaling voor ons verwerken. Het bedrag van uw bestelling wordt op deze manier automatisch van uw rekening afgeschreven. Uw bestelling kan op deze manier snel worden verwerkt.


Giropay logo

Giropay

Giropay is de betaalmethode die in Duitsland het meest gebruikt wordt. Giropay is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Wanneer u met deze betaalmethode wilt afrekenen wordt u naar uw eigen internetbankieren omgeving gestuurd, daar kunt u uw betaling afronden. Zodra u uw betaling heeft bevestigd zullen wij uw bestelling direct in behandeling nemen. U keert na uw betaling terug naar onze website, daar ziet u direct of uw betaling succesvol is uitgevoerd.


Mistercash logo

Bancontact / MisterCash

Bancontact / Mister Cash is in Belgiƫ de meest gebruikte betaalmethode voor online bestellingen. De betaalmethode werkt eenvoudig, u voert uw kaartnummer in dat op de voorzijde van uw bankpas staat. Ook staat hier de vervaldatum, deze vult u ook in. Hierna wordt u doorgestuurd naar uw eigen vertrouwde bankomgeving, daar kunt u uw betaling afronden. Vaak zal dit met een paslezer zijn die u van uw bank heeft ontvangen. Wanneer uw betaling is geslaagd wordt u terug gestuurd naar onze website, daar geven wij u de bevestiging dat uw bestelling is behandeling is genomen.Verder winkelen